Feijen Hotel Porselein

feijen-grootL.F.A. Feijen b.v.: dé specialist in hotelporselein en bestek

L.F.A. Feijen b.v. is met een breed assortiment hotelporselein en bestek al jarenlang vaste leverancier van veel groothandels in Nederland. De merken uit ons uitgebreide assortiment zijn een begrip in de wereld en hebben hun kwaliteit in de hotels en horeca al decennialang bewezen.

Wij zijn dan ook trots op het exclusieve importeurschap van de oudste en bekendste kwaliteitsmerken hotelporselein: Lilien Porzellan, Suisse Langenthal en G. Benedikt. Stuk voor stuk merken met een lange traditie. Daarnaast zijn wij de enige leverancier in Nederland van: Continental China uit Zuid Afrika en Continental Fine Bone China. Kwaliteitsmerken met ieder een geheel eigen uitstraling. Tevens leveren wij bestek van het gerenommeerde merk Comas & Partners uit Spanje.

Bent u op zoek naar een uniek servies? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij verzorgen de bedrukking van het servies met uw logo of ontwerp op het porselein uit onze collectie. Daarnaast kunt u veel hotelporselein uit onze collectie geheel of gedeeltelijk in uw eigen (huisstijl) kleuren. Op deze manier creëert u een geheel eigen uitstraling.